KLANTEN

FireFabric is innovation-minded, en daardoor op zeer uiteenlopende terreinen actief. De multi-toepasbaarheid van ons doek hebben we onder andere te danken aan onze klanten, door onze co-creation filosofie komen er nog steeds nieuwe producten en toepassingen bij.

Zo hebben we in samenwerking met de KNVB de Pyrobag ontwikkeld om fakkels (flairs) veilig in op te bergen, hebben we een gordijn ontwikkeld ter afscherming van de palletopslag in een radiatorfabriek en hebben we samengewerkt met de TU Eindhoven waar studenten zijn afgestudeerd op ons Global FireCurtain. We zijn actief in de luchtvaart, bij de brandweer, politie en ME, in de bouw, de medische wereld, de retail, de scheepvaart en defensie, en in installatietechniek en musea.

Wilt u informatie over onze toepassingen, of zoekt u een passende oplossing? Mail of bel ons, wij helpen u graag.

+31 (0)38 33 38 383mail@firefabric.com

WILT U MEER WETEN OVER FIREFABRIC OPBRANDBAAR DOEK BEL 038 33 38 383 OF KLIK HIER VOOR CONTACT
ONZE KLANTEN

Dat er veel mogelijk is met FireFabric bewijzen onze klanten. We zijn innovation-minded, en daardoor op zeer uiteenlopende terreinen actief. De multi-toepasbaarheid van ons doek hebben we onder andere te danken aan onze klanten, door onze co-creation filosofie komen er nog steeds nieuwe producten en toepassingen bij.

We staan altijd open voor nog te vormen ideeën, concrete plannen of prachtige concepten. Of we samen kunnen werken is vaak snel bekeken door een snelle scan van al onze mogelijkheden en uw wensen.

Wij horen graag van u! Bekijk de rest van deze site voor onze eerdere samenwerkingen en toepassingen.

FIRE CURTAIN GAAT

GLOBAL

Onze Global Fire Curtains zijn in hoogte en lengte variabele schermen. Geschikt voor het afschermen en compartimenteren van bossen, wijngaarden, olijfboomgaarden en woonwijken. Sinds het ontstaan van FireFabric hebben we ons doek constant ontwikkeld. Inmiddels is het slijtvaster, sterker en ruim boven de 1000 graden celsius brandwerend. Hiermee kunnen gepatenteerde Global Firecurtain schermen geproduceerd worden die over een grotere overspanning inzetbaar zijn met minder ondersteuning.