FIRECOVERS

MAATWERK

Firecovers beschermen objecten tegen brand, of de omgeving tegen de brandende objecten, en zijn rook-, roet- en (blus)water werend.

De afgebeelde rolcontainer-cover is ontwikkeld voor retailer Action, die hiermee intern transport veiliger maakt. De cover is geproduceerd voor intensief dagelijks gebruik en zware belasting. De opbouw van de covers is afhankelijk van de toepassing en het gebruik, en wordt zo samengesteld dat de gebruiksvoordelen optimaal zijn.

Net als de Firebags kunnen de Firecovers gemaakt worden van een enkele laag FireFabric, een dubbele laag, of in combinatie met andere materialen. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant – slijtvastheid, veel gebruik, hoge mate van temperatuurresistentie, met of zonder thermisch isolatie.

De afgelopen jaren produceerden wij covers voor onder andere machines, oldtimers, batterijen, luchtvracht, rolcontainers en scootmobielen. We leveren Firecovers in enkele stuks of grote aantallen en volledig naar wens en specificaties van de klant.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en uw wensen, mail of bel ons.

+31 (0)38 33 38 383mail@firefabric.com

WILT U MEER WETEN OVER FIREFABRIC OPBRANDBAAR DOEK BEL 038 33 38 383 OF KLIK HIER VOOR CONTACT

  • Talloze mogelijkheden
  • Slijt- en stootvast
  • Scherpe prijs
  • Heavy duty

ONZE PRODUCTEN

FireFabric


Scootmobiel hoes

FireFabric


Firebags

FireFabric


ULD deur

FireFabric


Blusdeken

FireFabric


Firecovers

FireFabric


Brandscheiding

FireFabric


Rookscherm

FireFabric


Pyrobag

ONS DOEK

INNOVATE TO PROTECT NATURE, PEOPLE AND OBJECTS

Zou het ook met doek kunnen, in plaats van harde materialen?
Vaak wel.

FireFabric is makkelijk te verwerken en kan door het geringe gewicht zonder extra constructie grote oppervlakten brandwerend maken. Het doek is goed vormbaar, en door te knippen en te stikken in ieder gewenst model leverbaar. Het gebruik van hoogwaardig temperatuurresistent garen maakt het geheel compleet.

Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden bij onze toepassingen, of neem contact met ons op.